Over Daan's NetWerk.

Over Daan's NetWerk.Daan's NetWerk richt zich op technische talenten die toe zijn aan een volgende stap in hun professionele loopbaan. Ik help (kosteloos) mbo-, hbo- en wo- technische kandidaten met de juiste carrièrestap op basis van wat zij goed kunnen en het liefste doen. 

Niet alleen help ik jou aan een nieuwe baan, ik help je ook op de weg zelf. Onze samenwerking begint met een goed gesprek, waarin ik kritisch naar jouw cv kijk. Wellicht kan ik je nog een paar mooie LinkedIn- en andere netwerktips geven.
We praten over wie jij bent, wat je kunt en vooral wat je wil. Door mijn jarenlange ervaring aan de andere kant van de tafel kan ik je goed voorbereiden op het sollicitatiegesprek. Ook vind je in mij een nuttige partner om jou te adviseren tijdens het onderhandelings- traject met een opdrachtgever.

Waarom Daan's NetWerk?
Bij mij geldt niet de wet van de grote getallen. Ik word niet afgerekend op targets en hoef geen duur kantoorpand te huren. Dit maakt dat ik jou de persoonlijke begeleiding kan geven die jij verdient. Mijn toegevoegde waarde is dat ik jou (uiteraard kosteloos) (denk)werk uit handen neem. Ik begeleid het complete proces, tot en met het tekenen van jouw nieuwe contract. Vanuit mijn netwerk en kennis van de arbeidsmarkt hoop ik jou net iets meer inzicht te geven in de professionele mogelijkheden.

Al meer dan tien jaar begeleid ik kandidaten in hun volgende carrièrestap. Vele interviews, klantcontacten en matches gingen hieraan vooraf. Door deze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, weet ik wat er speelt in de arbeidsmarkt. Door menselijk maatwerk, aandacht en persoonlijk contact halen jij en ik het beste uit jezelf en komen wij tot de beste match bij een werkgever. Dit doe ik door rekening te houden met jou als persoon, met jouw eigen unieke wensen en voorkeuren.

We gaan van contact naar connectie. En die échte verbinding is de moeite waard, dat beloof ik!

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met mij. Ik sta je graag te woord.
Volg mij op  Linkedin of Instagram