Wat vinden mensen van Daan?.

Aanbevelingen.

 • Evary Nadal, nieuwe baan als technisch Werkvoorbereider bij Linthorst Techniek.

  ''Beste Daan, bedankt voor de fijne samenwerking! Door jou heb ik de volgende stap kunnen maken in mijn carrière. Jou kennis, ervaring en goede begeleiding zijn hierin leidend geweest Nogmaals bedankt!''

 • Rick Dix, nieuwe baan als senior Engineer regeltechniek bij van Dalen Installatietechniek.

  ''Daan heeft met zijn netwerk bij diverse werkgevers een gesprek geregeld. Bij van Dalen installatie heb ik de gesprekken positief afgerond en heb nu een vaste baan als senior engineer regeltechniek. bedankt Daan''.

 • Filip Chrusciel, nieuwe baan als Mechanical Engineer bij Alfa Laval.

  ''It was fantastic to work with Daan. After a brief introduction you get the impression that you know him already for a long time. He listens very carefully to your priorities that you have for the next challenge. I've got immediately the feeling of being approached as a person and not a product. Results of his work are fast visible in a form of a number of propositions that are based on the information’s you provided him with. To summarise my experience with Daan, I would describe him as a person that cares, is honest and is very involved in finding what you’re looking for.If you’re looking for a new challenge, don’t hesitate and give him a call''.

 • Tom Geurink, nieuwe baan als projectleider bij Izen Renewable Energy BV.

  ''Daan heeft mij geholpen naar een nieuwe baan. De reden dat ik op Daan’s verzoek ben in gegaan tussen de velen LinkedIn verzoeken is het persoonlijke verhaal dat hij mij schreef en dat hij als eenmanszaak werkt. Ondanks dat hij alleen werkt weet hij zijn weg prima te vinden en merk je er als zoekende niks van. Daan geeft je het gevoel dat hij een baan voor jou zoekt in plaats van het willen vullen van vacatures. Hij denkt graag met je mee wat wel en niet past met een persoonlijk verhaal en eigen ervaringen en geeft geen enkele druk om ergens te gaan praten waar je weinig in ziet. Gedurende het proces geen negatieve ervaringen gehad en erg blij met de nieuwe stap die ik mede dankzij Daan kan maken''.

 • Edwin Bolwerk, Managing Director CEO bij NEDCON.

  ''Daan is energiek, overziet de arbeidsmarkt en legt een band met kandidaten en opdrachtgevers. in 2018 heeft hij een fantastische prestatie voor ons neergezet door te bemiddelen in het grootste aantal vacatures en die werden vervuld. Dat tegen een achtergrond van grote schaarste. voor Daan is werving meer dan vullen van leemtes, hij streeft naar het geluksgevoel. En dat doet hij goed''.

Page: